Is jou bedryfstelsel 32 bit of 64 bit

Hoe kan ek kyk of my Windows 32-bis of 64-bis is?

Om te weet of jou bedryfstelsel 32-bis of 64-bis Windows is.

1 Star2 Sterre3 Sterre4 Sterre5 Sterre (2 stemme, gemiddelde: 1.50 uit 5)

Baie mense gebruik Windows op hul rekenaars. Maar baie mense weet nie dat Windows op die rekenaar geïnstalleer is nie, is dit 32-bis of 64-bis bedryfstelsel?

Sommige sagteware kan slegs op 64-bis Windows geïnstalleer word. Aan die ander kant ondersteun sommige sagteware slegs 32-bis Windows.

In sulke tye verval ons in verwarring. Moet ons 32-bis sagteware of 64-bis sagteware aflaai?

In hierdie geval moet ons die stelselinligting in Windows ken. Dan kan ons versoenbare sagteware op Windows aflaai.

As jou rekenaar Windows 32-bis is, moet jy x86/32-bis sagteware installeer. Andersins, as jou rekenaar Windows 64-bis is, moet jy x64/64-bis sagteware installeer.

So vriende, hier is drie eenvoudige metodes om te weet of jou bedryfstelsel 32-bis of 64-bis Windows is.

Metode 1: Kyk of Windows op 32-bis of 64-bis werk

1. Regskliek jou muis op hierdie rekenaar/ My rekenaar/ Hierdie rekenaar ens.

2. Kliek op Eiendomme

1-min

3. Volg nou die Stelsel tipe om te weet hoeveel stukkies Windows jy geïnstalleer het.

2-min

Metode 2: Kyk of Windows op 32-bis of 64-bis werk

1. Maak enige gids oop

2. Blaai af of op en klik met die rechtermuisknop op hierdie rekenaar/ My rekenaar/ Hierdie rekenaar ens.

3. Kliek op Eiendomme

3-min

3. Volg nou die Stelsel tipe om te weet hoeveel stukkies Windows jy geïnstalleer het.

nota: Hier sien ons Windows 64-bis bedryfstelsel, x64-gebaseerde verwerker.

Lewer Kommentaar

naam *
e-pos *

Terme van die gebruik | Privaatheidsbeleid | Kopiereg | Wie is Ons | Kontak Ons
Adverteer met ons | Dien sagteware in
Kopiereg © 2018-2024