5 Beste gegevensherstelsoftware om verwijderde bestanden van Mac te herstellen

Lijst met beste gegevensherstelsoftware voor Mac

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmen, gemiddeld: 2.50 van 5)

Het verliezen van bestanden op de Mac als gevolg van het per ongeluk verwijderen, formatteren, virus- of malware-aanvallen of om welke andere reden dan ook is gebruikelijk en pijnlijk. Er kunnen zich gevallen voordoen waarin u belangrijke gegevensbestanden van uw apparaat kwijtraakt. In dergelijke gevallen moet u de juiste methoden voor gegevensherstel op Mac toepassen. Er zijn online verschillende Mac-gegevenshersteltools beschikbaar die u kunt proberen om verwijderde bestanden op de Mac terug te krijgen.

Voordat u voor een specifiek kiest Mac data recovery-software Om uw verwijderde bestanden te herstellen, is het belangrijk om hun kenmerken te controleren. Hier zullen we enkele beste software voor gegevensherstel bespreken om verwijderde bestanden op Mac te herstellen. U kunt elk van deze herstelhulpmiddelen proberen in uw scenario's voor gegevensverlies.

Kenmerken van de beste gegevensherstelsoftware

Zoals hierboven vermeld, is het belangrijk om de functies van uw gegevensherstelprogramma te controleren voordat u het gaat gebruiken. Er zijn enkele gemeenschappelijke functies die alle herstelhulpmiddelen bieden voor een soepel gegevensherstel op de Mac. Deze functies omvatten:

Enkele beste Mac-gegevensherstelsoftware om verloren bestanden te herstellen

In dit deel van de blog zullen we enkele populaire herstelsoftware aanbieden waarmee u kunt genieten van soepel en snel gegevensherstel op de Mac.

01: Stellar Data Recovery Professional voor Mac

Stellar Data Recovery Professional voor Mac is alles-in-één herstelsoftware die het herstel van verwijderde bestanden en mappen op MacOS met een paar simpele klikken ondersteunt. De software biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface waarmee u op de Mac verwijderde bestanden in een mum van tijd kunt herstellen. Het is 100% veilig om deze herstelsoftware te downloaden en te gebruiken om alle bestanden te herstellen, ongeacht de bestandslocatie, grootte, type en kwaliteit van de bestanden.

De Stellar Mac-software voor gegevensherstel ondersteunt het herstel van bestanden die zijn verwijderd van interne of externe opslagapparaten, inclusief SSD's, HDD's, USB's, enz. Het kan ook bestanden herstellen van externe randapparatuur, zoals hardware, USB-poorten of elk ander back-upapparaat. De software is beschikbaar in verschillende versies, dwz Professioneel, Premium, en Technicien , die variëren in hun kenmerken. U kunt hun functies controleren en vervolgens degene installeren volgens uw vereisten.

Doorloop de volgende stappen om te weten hoe u verwijderde bestanden van een Mac kunt herstellen met behulp van de Stellar Data Recovery Professional voor Mac-software:

02: Recoverit Gegevensherstel voor Mac

Andere beste software voor gegevensherstel op Mac is Recoverit voor Mac. Deze software ondersteunt het herstel van verloren bestanden, video's, audio- en tekstbestanden vanaf elk Mac-opslagapparaat. U kunt deze tool gebruiken om verwijderde bestanden van elk type te herstellen van de interne of externe harde schijf van uw Mac, USB-flashstation, SD-kaart, enz.

Met de software kunt u een voorbeeld van de bestanden bekijken zodra het geselecteerde opslagapparaat volledig is gescand. De Recoverit-tool voor gegevensherstel is beschikbaar samen met andere handige tools.

03: EaseUS Data Recovery-wizard voor Mac

EaseUS-software voor gegevensherstel biedt vele functies, zoals een gebruiksvriendelijke, tijdbesparende en verbeterde scanmethode, filter en voorbeeld, waardoor uw bestandsherstelproces vrij eenvoudig en snel wordt. Bovendien is de tool compatibel om bestanden te herstellen die om welke reden dan ook zijn verwijderd, inclusief per ongeluk verwijderen, formatteren, partitieverlies, enz.

De software is compatibel met macOS High Sierra 10.13 en lagere versies tot Mac OS X 10.6. Het werkt op interne HFS+-schijven en op FAT/FAT32-bestandssystemen en externe harde schijven die zijn aangesloten op uw MacOS-apparaten.

04: Disk Drill voor Mac

Deze Mac-software voor gegevensherstel ondersteunt het herstel van bestanden die om welke reden dan ook zijn verwijderd van het interne of externe opslagapparaat van uw Mac. Het ondersteunt het herstel van meer dan 200 bestandstypen, inclusief uw verwijderde foto's, video's, muziekbestanden en andere bestandstypen. De software ondersteunt ook gegevensherstel op Mac, zelfs in het geval van beschadigde of ontbrekende bestandssystemen. Het beschermt ook uw gegevens door de gezondheid van uw schijf te controleren en de schijfopslag regelmatig te analyseren.

05: Gegevensherstel voor Mac

Met Data Rescue kunt u niet alleen verloren of verwijderde bestanden op uw Mac herstellen, maar kunt u ook een voorbeeld van de verloren of verwijderde bestanden bekijken vanaf elk opslagapparaat op uw Mac. De software ondersteunt het herstel van verwijderde bestanden van talrijke opslagapparaten, waaronder SSD's, USB-drives, SD-kaarten, enz. U kunt eenvoudig verwijderde bestanden van elk type herstellen, zoals afbeeldingen, foto's, video's, e-mails, teksten, enz. van MacOS apparaten met macOS 10.12 en latere versies in een mum van tijd met deze software.

Afsluiten:

Deze gids biedt u de beste software voor gegevensherstel om verwijderde bestanden van Mac te herstellen. U kunt uw verwijderde bestanden eenvoudig terughalen met behulp van een van de bovengenoemde Mac-software voor gegevensherstel. De Stellar data recovery professional voor Mac is het meest effectief omdat het het herstel van verwijderde bestanden van elk type en vanaf elk opslagstation ondersteunt. Download gewoon de software en probeer het eens!

Laat een reactie achter

Naam *
E-mail *

Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Auteursrechten | Over Ons | Contact
Adverteer bij ons | Software indienen
Copyright © 2018-2024