Screenshot 22

Hoe een geformatteerde SD-kaart GRATIS te herstellen in Windows?

Herstel GRATIS geformatteerde SD-kaart in Windows.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 stemmen, gemiddeld: 1.00 van 5)

Oeps! Mijn SD-kaart is per ongeluk geformatteerd en alle gegevens zijn erin verloren gegaan. Wat kan ik doen? Dit is een typische situatie voor een persoon met frequente interactie met een SD-kaart.

Het zal buitengewoon pijnlijk zijn als zo'n vreselijke situatie zich voordoet. Vooral als de kaart uw PowerPoint-diavoorstellingen voor een belangrijke presentatie, zakelijke voorstellen voor commerciële onderhandelingen, afbeeldingen voor uw schoolproject of promotievideo's voor uw nieuwe product bevat.

Maak je echter geen zorgen, want we zijn bij je. Vandaag zullen we u dit artikel presenteren dat zich richt op hoe geformatteerde SD-kaart te herstellen GRATIS in Windows.

Laten we nu onze discussie beginnen.

Woorden voor geformatteerd SD-kaartherstel

Hoe werkt het formatteren van een SD-kaart?

Wanneer een SD-kaart wordt geformatteerd, wordt uw huidige bestandsstructuur overschreven door een nieuwe. Wanneer het formatteren is voltooid, zijn de bestanden en mappen niet langer zichtbaar en toegankelijk op de kaart.

Gewoonlijk zijn er twee opties die u kunt uitvoeren: een snelle of volledige indeling in de meeste besturingssystemen en apparaten.

Daarom moet u bijzondere aandacht besteden aan de keuze die u maakt. Het zal een ernstige invloed hebben op uw gegevensherstel als u per ongeluk uw SD-kaart hebt geformatteerd voordat de inhoud op een andere veilige locatie werd opgeslagen.

Quick Format Volledig formaat
  • Het overschrijft alleen de gegevens die eerder op de SD-kaart waren opgeslagen, waardoor deze niet fysiek worden gewist. De logische koppelingen naar de bestanden en mappen worden verwijderd, waardoor de gegevens ontoegankelijk worden voor het besturingssysteem, maar de onderliggende gegevens blijven fysiek onbeschadigd.
  • Dit betekent dus dat uw gegevens kunnen worden opgehaald met een van de methoden die we binnenkort zullen bespreken.
  • Het is een meer tijdrovende formatteringsmethode, dus er worden meer gegevens overschreven en geëlimineerd. Het besturingssysteem zal echter centraal staan ​​in hoe volledig de gegevensverwijdering is.
  • Het zal echter een grotere uitdaging zijn om verloren gegevens te herstellen van een SD-kaart die volledig is geformatteerd, zelfs als dit mogelijk is.

Is het mogelijk om een ​​geformatteerde SD-kaart te herstellen?

Zoals hierboven vermeld, kunnen de meeste van uw gegevens worden hersteld als uw SD-kaart alleen snel wordt geformatteerd. Ze worden waarschijnlijk hersteld, zelfs als u het volledige formaat gebruikt.

U moet echter stoppen met het gebruik van uw SD-kaart tijdens en na het formatteren om te voorkomen dat deze verder wordt geformatteerd. Wat moet je dan doen? Lees verder voor de specifieke oplossingen met en zonder software.

Hoe geformatteerde SD-kaarten met software te herstellen

De eenvoudigste en meest gegarandeerde manier is om gebruik te maken van software voor gegevensherstel. Hier willen we degene introduceren die we momenteel gebruiken–WorkinTool-gegevensherstel.

Hoe een geformatteerde SD-kaart te herstellen via WorkinTool Data Recovery?

1. Open de tool, navigeer naar Scène-modus onderaan en kies Geformatteerd herstel.

(De standaardopeningsinterface is de wizardmodus, dus u moet deze naar de scènemodus schakelen.)

Hoe u een geformatteerde SD-kaart GRATIS kunt herstellen in Windows

2. Selecteer de schijf die u wilt herstellen en klik vervolgens op Nu scannen.

Hoe een geformatteerde SD-kaart te herstellen via WorkinTool Data Recovery

3. Vind Verwijderde bestanden>Onbekend pad en dan raken Herstellen.

(Je kunt klikken FILTER > Het gewenste bestandstype >zeker >Herstellen als u van plan bent de aangewezen bestanden op te halen.)

Hoe een geformatteerde SD-kaart te herstellen via WorkinTool Data Recovery

PS: A diepe scan is beschikbaar als u niet tevreden bent met de huidige resultaten.

Het is uitermate geschikt voor apporteren en bergen permanent verwijderde bestanden van een geformatteerde SD-kaart, dus je kunt het beter kiezen als je de volledig formaat om uw SD-kaart te wissen.

Deze modus zal de software vragen om uw computer dieper te scannen en meer verdwenen bestanden op te halen. Het zal echter tijdrovend zijn, dus heb geduld.

4. Stel het opslagpad in en druk op zeker Tab.

Permanent verwijderde bestanden van een geformatteerde SD-kaart

5. Raken Openen om naar de herstelde bestanden van een geformatteerde SD-kaart te gaan.

WorkinTool-gegevensherstel

Bestanden herstellen van een geformatteerde SD-kaart zonder software

U kunt de volgende methode gebruiken als u niet bereid bent een hulpprogramma van derden te downloaden en te installeren. Command Line is een ingebouwde Windows-functie die u helpt om uw bestanden terug te krijgen van een geformatteerde SD-kaart. Hier is de instructie:

1. Type cmd in het zoekvak van de werkbalk onderaan om een ​​opdrachtprompt te openen.

Bestanden herstellen van een geformatteerde SD-kaart zonder software

2. Selecteer uitvoeren als beheerder.

3. Voer deze opdracht in: chkdsk G: /f/x/r. Vervang G door de stationsletter van de geformatteerde SD-kaart.

4. Herstel bestanden van geformatteerde SD-kaart

5. klikken Enter om het proces te voltooien.

Bestanden herstellen van een geformatteerde SD-kaart zonder software

Aandacht: Deze methode is alleen effectief als uw gegevens niet volledig worden overschreven.

Extra woorden voor herstel van geformatteerde SD-kaarten

Hoe formatteren van SD-kaarten voorkomen?

Het formatteren van een SD-kaart is een vermijdbaar fenomeen als u voorzichtig genoeg bent om op de volgende informatie te letten:

Conclusie

Dit is al onze discussie over het GRATIS herstellen van geformatteerde SD-kaarten in Windows. We hopen oprecht dat u een ideale oplossing kunt vinden.

Als uw SD-kaart per ongeluk is geformatteerd, is het ten zeerste aan te raden om software voor gegevensherstel te gebruiken, zoals WorkinTool Data Recovery.

Probeer nu de bovengenoemde oplossing voor het ophalen van bestanden van een geformatteerde SD-kaart en laat een opmerking achter om uw mening met ons te delen.

Laat een reactie achter

Naam *
E-mail *

Gebruiksvoorwaarden | Privacy Policy | Auteursrechten | Over Ons | Contact
Adverteer bij ons | Software indienen
Copyright © 2018-2024