Er operativsystemet ditt 32 bit eller 64 bit

Hvordan kan jeg sjekke om Windows er 32-bit eller 64-bit?

For å vite om operativsystemet ditt er 32-biters eller 64-biters Windows.

1 stjerne2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 stemmer, gjennomsnitt: 1.50 ut av 5)

Mange bruker Windows på datamaskinene sine. Men mange vet ikke at Windows er installert på datamaskinen, er det 32-biters eller 64-biters operativsystem?

Noe programvare kan bare installeres på 64-biters Windows. På den annen side støtter noen programvare bare 32-biters Windows.

I slike stunder faller vi i forvirring. Bør vi laste ned 32-biters programvare eller 64-biters programvare?

I dette tilfellet bør vi kjenne til systeminformasjonen i Windows. Da kan vi laste ned kompatibel programvare på Windows.

Hvis datamaskinen din er Windows 32-bit, må du installere x86/32-bit programvare. Ellers, hvis datamaskinen din er Windows 64-bit, må du installere x64/64-bit programvare.

Så venner, her er tre enkle metoder for å vite om operativsystemet ditt er 32-biters eller 64-biters Windows.

Metode 1: Sjekk om Windows kjører på 32-bit eller 64-bit

1. Høyreklikk med musen på denne PC/ Datamaskinen min/ Denne datamaskinen og så videre

2. Klikk på Eiendommer

1-min

3. Følg nå System type for å vite hvor mange biter av Windows du har installert.

2-min

Metode 2: Sjekk om Windows kjører på 32-bit eller 64-bit

1. Åpne en hvilken som helst mappe

2. Rull ned eller opp og høyreklikk med musen på denne PC/ Datamaskinen min/ Denne datamaskinen og så videre

3. Klikk på Eiendommer

3-min

3. Følg nå System type for å vite hvor mange biter av Windows du har installert.

Merknader: Her ser vi Windows 64-bits operativsystem, x64-basert prosessor.

Legg igjen en kommentar

Navn *
E-post *

Betingelser for bruk | Personvernserklæring | opphavsrett | Om Oss | Kontakt oss
Annonsere hos oss | Send inn programvare
Copyright © 2018-2024